+38(05361)77-3-70  +38(095)100-98-88  lmu2@ukr.net  Пн-Чт 08:00 - 16:30 | Пт 08:00 - 15:00 | Сб - Нд - вихідний

ДЕНЬ ЗНАНЬ У КОЛЕДЖІ

ДЕНЬ ЗНАНЬ У КОЛЕДЖІ

Професій багато хороших, цікавих.

І в кожній себе відкриває людина.

Та все ж серед них є найкраща по праву!

І найпотрібніша всім – МЕДИЦИНА!

У Лубенському медичному фаховому коледжі відбулися традиційні урочистості з нагоди Дня знань та посвяті в студенти. Присутніх щиро привітали міський голова Олександр Грицаєнко, головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури і спорту Лубенської районної військової адміністрації Ніна Дзина, директор Лубенської лікарні інтенсивного лікування Лариса Сухопар.

По-материнськи теплими, з впевненістю у здійснення задумів майбутніх медичних працівників були слова привітання директора коледжу Алли Кузьменко.

Та ось на сцені з’являються великі сподвижниці медицини Флоренс Найтінгейл та Мати Тереза, які звертаються до нового поповнення студентської родини коледжу все робити з любов’ю і не зраджувати справі медицини. Вони наказують першокурсникам одягнути білі халати і шапочки – символ чистоти душі, рук та помислів медичного працівника.

А потім першокурсники складають урочисту обіцянку студента Лубенського медичного фахового коледжу, яку зачитує Георгій Даценко.

Флоренс Найтінгейл та Мати Тереза вручають першокурсникам Діані Косолап та Владиславу Істоміну символічні студентський квиток та залікову книжку. Отож перший крок на шляху до оволодіння обраною професією зроблено!

Приємно, що в День знань міський голова Олександр Грицаєнко вручив подяку виконавчого комітету Лубенської міської ради педагогічному колективу  коледжу в особі директора Алли Кузьменко за вагомий внесок у підготовку спеціалістів галузі охорони здоров’я та активну співпрацю у напрямку реалізації молодіжної політики. Грамотами Лубенської районної військової адміністрації були нагороджені викладачі Наталія Вдовенко, Марія Пономаренко, Ніна М’якота. Грамоти Лубенського медичного фахового коледжу отримали викладачі Людмила Науменко, Валерія Ємельянова, Світлана Гвоздьова.

Тільки дякуючи нашим воїнам, які боронять суверенітет України, змогло відбутися таке свято. В цей день на потреби ЗСУ було зібрано більше п’яти тисяч гривень, які передано голові проєкту «Наша каша» Марині Кочерзі. Марина Кочерга щиро подякувала всім присутнім і висловила вдячність колективу коледжу за навчання в коледжі її доньки Діани, нині студентки ПДМУ. А учасник бойових дій, викладач фармакології Іван Спіліоті, привітав присутніх піснею «Родина».

 Взагалі, в цей день свої таланти продемонстрували студенти коледжу Марина Касьян, Ірина Азарова, Віталіна Носар, вокальний ансамбль «Веселка», танцювальний колектив «Грація» та ведучі Катерина Білан і Максим Латенко.

Лунає дзвінок, який кличе у незвіданий, прекрасний світ медицини.

Наша адреса

  • вул. Інститутська, 74 м. Лубни, Полтавська обл. 37500

Наш Email

Наші телефони

Приймальня директора:

+38(05361)77-3-70

Приймальна комісія:

+38(095)100-98-88

+38(050)952-67-69

Ми на карті