Інститут модернізації змісту освіти

logo 15

Календар свят і подій.

min osvity.jpg

moz

departament

osvita2

Державна служба якості освіти України

A2zFq

obkladinka 01.07

image 01 08 23

01.09.23

2-768x532

10.2023

1200px-Logo of the State Service of Ukraine on Labor.svg

Ви знаходитесь:

День міста 2016

Тече Сула, стоять Лубни…

         Як зажди, урочисто відзначили  День міста  та 73-ю річницю його визволення у Другій світовій  війні викладачі та студенти училища.

         Урочистою ходою пройшли вони в цей день Володимирським проспектом одягнені в українське вбрання та студентські мантії. Традиційно  майбутні  медики провели  жителям та гостям  міста  антропометричні вимірювання, а члени  волонтерського загону «Милосердя» разом із відділом у справах сім'ї, молоді та  спорту  Лубенської  міської ради  організували та провели ігри для дітлахів.

 

 

 

           З особливим трепетом викладачі та студенти училища взяли участь у мітингах та  покладаннях квітів до пам’ятних знаків жертвам репресій у Другій світовій війні.

 

         У переддень Дня міста студенти училища відвідали галерею образотворчого мистецтва Лубенського краєзнавчого музею, де з цікавістю ознайомилися з роботами професора кафедри живопису Київського державного інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім.Михайла  Бойчука, кандидата мистецтвознавства В’ячеслава Лубенського.

 

          Напередодні свята  студенти  груп нового набору  вирушили в туристичний похід, приурочений цим подіям. Спортивні змагання, смачний куліш, похідні пісні надовго залишаться в пам'яті  студентів.

                    Посульський край, земля чарівна,

                   Ніким не випите  цілюще джерело.

                   Похилі верби, рясна калина,

                   Бо тут ще грає і привітність, і тепло…